Energie Besparen

Energie besparen

ENERGIE, TELEFONIE, TV EN INTERNET, kan dat goedkoper?

Zoals u van ons gewend bent staan wij sinds jaar en dag voor goed kwalitatief advies. Wij zijn ervan overtuigd dat wij als uw Financieel Adviseur een toegevoegde waarde bieden. Echter door de crisis zijn consumenten op zoek naar besparingen, veelal als eerste wordt er dan over de verzekeringen na gedacht. Daarop bezuinigen is meestal een slechte keus, immers kwaliteit kost geld en u wilt wellicht geen concessies doen in dekking, en afhandeling bij schade, deze moet namelijk altijd van het hoogste niveau zijn.

Om toch aan de wens van onze relaties tegemoet te komen hebben wij onze dienstverlening uitgebreid met advies op het gebied van energieleveranciers, televisie-, telefonie- en internetaanbieders. We verwachten hiermee een flinke besparing te kunnen realiseren voor onze relaties, met betere of vergelijkbare producten. Dit advies hebben we opgenomen in onze dienstverlening.

Uiteraard mag u van ons een goede kwaliteit verwachten, wij vergelijken dus objectief en zorgen ervoor dat u altijd de meest voordeligste aanbieding krijgt. Daarnaast helpen we u natuurlijk bij het overstappen, mocht dit nodig zijn.

Tip: Wilt u weten wat u kunt besparen? bereken het hier


Deze website is gemaakt door Contaqt
Deze website maakt gebruik van Coockies. Lees meer over onze cookieverklaring