verzekeringen

Particuliere verzekeringen

Wij helpen u graag

Waarom zijn verzekeringen zo belangrijk?

Bepaalde risico’s kan je financieel dragen, voor grotere financiële andere risico's is het verstandig om verzekeringen af te sluiten. Een verzekering afsluiten is eenvoudig, maar een verzekering goed afstemmen op jouw persoonlijke situatie vergt advies van een adviseur met verstand van zaken.

Waarom is het verstandig dat risico’s verzekerd zijn?

In onze samenleving kunnen wij niet zonder verzekeringen. Stel: jouw woning gaat totaal verloren, bijvoorbeeld door brand. De gemiddelde consument is financieel niet in staat om de volledige kosten voor herbouw van de woning uit eigen middelen te voldoen. Zonder een verzekering op het huis is een hypotheek lastiger verkrijgbaar. En zonder een verzekering tegen medische kosten zou je die kosten ook zelf moeten betalen. Deze risico’s zijn dermate groot dat we die willen verzekeren. Er zijn ook een aantal verzekeringen die verplicht zijn?

Kies de beste verzekeringen met een goede kwaliteit en prijsverhouding.

Bij het verzekeringen is het een kwestie van prijs en kwaliteit vergelijken. Je kunt online misschien goedkoper verzekeringen afsluiten dan via een financieel adviseur. Maar als jij alleen de premie vergelijkt hoe weet je dan of de verzekering goed bij jouw situatie past? Hanteert de verzekeraar die jou een lage premie biedt ook goede polisvoorwaarden? Welke service krijg je, hoe snel wordt bijvoorbeeld een schade afgewikkeld? Wat moet je allemaal doen. Jouw Wanneer verzeker je bijvoorbeeld een motorrijtuig alleen WA, of WA Extra, of Allrisk, dat zijn lastige vragen waar jouw adviseur de antwoorden op hebt en jou helpt om de juiste keuze te maken. Jouw zoekt dit allemaal voor je uit en stat je bij met raad en daad, ook bij schade. Als het ware ontzorgt de adviseur jou en leid namens jou alles in goede banen.

Er zitten grote verschillen in het aanbod van de diverse verzekeraars. Kiezen op basis van de te betalen premie is niet verstandig, immers als je kiest voor een lage premie gaat dat vaak ten koste van service en kwaliteit, Je kent ongetwijfeld het spreekwoord “komt het niet uit de lengte dan komt het uit de breedte”.

Wij helpen jou graag met het afstemmen van jouw verzekeringen zodat deze aansluiting vinden bij jou persoonlijke situatie. Hierbij letten wij op prijs en kwaliteit, maar ook de snelheid van een schadeafhandeling.

Meer informatie in ons dienstverleningsdocument

In ons dienstverleningsdocument leest u alles over onze dienstverlening Bekijk nu
Deze website is gemaakt door Contaqt
Deze website maakt gebruik van Coockies. Lees meer over onze cookieverklaring